Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Elämykset

Vihdoinkin lomasi on alkanut ja on aika rentoutua ja nauttia kaikesta mahtavasta, mitä Turkilla on tarjota. Tulet varmasti kokemaan monia ihania ja unohtumattomia lomapäiviä auringon ja rantaelämän merkeissä, kulttuuria ja viihdettä unohtamatta. Kaikille on tarjolla jotakin. Jos haluat vain nauttia auringosta, lämpimästä ja kirkkaasta merestä, eivät rantavaihtoehdot lopu kesken. Mikäli historia tai kulttuuri kiinnostaa, saat aistisi täyteen tunnelmia ja täällä on paljon nähtävää ja koettavaa. Jos pidät hyvästä ruoasta, olet tullut oikeaan paikkaan. Turkkilainen keittiö on yksi maailman parhaista, joten muista kokeilla turkkilaisia alkupaloja, "meze". 

On todella suuri kiusaus kutsua tätä maata maailman keskipisteeksi. Täällä itä kohtaa lännen, ja useat korkeakulttuurit ovat kukoistaneet Vähän-Aasian, Anatolian ja nykyisen Turkin alueella. Antiikinajan rauniot ovat täällä mahtavammat kuin missään muualla ja monet kansallisuudet ovat jättäneet tänne jälkensä; alueella ovat vaikuttaneet niin heettiläiset, kreikkalaiset, roomalaiset, bysanttilaiset, seldžukit kuin osmanitkin.

Turkki on pinta-alaltaan yhtä suuri kuin Ruotsi ja Norja yhteensä tai kaksi kertaa Suomen kokoinen, mutta asukkaita on yli 70 miljoonaa. Suurimmaksi osaksi maa muodostuu Anatolian ylätasangosta, jonka keskimääräinen korkeus on noin 1000 metriä merenpinnasta. Ylätasanko rajoittuu Välimeren, Egeanmeren, Marmaranmeren ja Mustanmeren rannikoihin. Länsi- ja etelärannikolla on viljavia tasankoja. Maan eri osat poikkeavat toisistaan hyvinkin paljon. Maan länsiosa ja suurkaupungit ovat nykyaikaisia ja länsimaisia, kun taas itää kohti mentäessä maisemat muuttuvat korkeammaksi ja karummaksi. Väestö elää idän suunnalla edelleen vanhojen perinteiden mukaisesti ja myös uskonnolla on suurempi merkitys.

Lomanviettäjille on Turkissa tarjolla monia mielenkiintoisia kokemuksia ja seikkailuja. Tarjolla on upeita rantoja, Pamukkalen ja Kappadokian ainutlaatuiset luonnonihmeet, hyvin säilyneitä antiikinajan kaupunkeja, kuten Hattusas ja Efesos, kylien ja basaarien itämaista mystiikkaa sekä nykyaikaista suurkaupunkien tunnelmaa Istanbulissa, Ankarassa, Antalyassa ja Izmirissä. Sitä paitsi, turkkilainen keittiö on yksi maailman parhaista. 

Ostosmahdollisuudet ovat rajattomat ja tarjolla on kaikkea mahdollista aidoista matoista lisenssillä valmistettuihin merkkivaatteisiin. Ja hinnatkin ovat kohdallaan.

Me oppaat olemme täällä sinua varten ja teemme kaikkemme, jotta lomastasi tulee mieleenpainuva ja mahdollisimman onnistunut. Meillä on paljon vinkkejä ja neuvoja, joita jaamme mielellämme. Meihin voit ottaa yhteyttä palveluajoilla hotellillasi, retkillä tai soittamalla palvelupuhelimeemme.